Loe, kus reisil enim õnnetusi juhtub

If Kindlustuse andmeil juhtus eelmisel aastal enim kahjusid Egiptuses, Austrias, Põhjamaades ning Belgias. Hüvitiste mahult olid esikohal meditsiinikulud, millele järgnesid reisitõrke ning pagasi kadumisega seotud kahjud.

Kindlustuse statistika kohaselt juhtub enim kahjusid Egiptuses, kus on peamisteks probleemideallikaks toidumürgitused. Teist kohta hoiab suusatraumade rohkusega silma paistev Austria, tööõnnetusi on enim Põhjamaades. „Suusareisile minnes soovitame alati võtta suusatamise lisakaitse. Isegi kui tuntakse ennast profina, võib õnnetuse põhjustada samal nõlval esimest sõitu tegev algaja. Üks kopterisõit on õnnetusse sattujal keskmiselt maksma läinud ligi 2000 eurot,“ selgitab IF Kindlustuse tootejuht Terje Rabe.

Eksootilisemate sihtkohtadena on sel aastal olnud populaarseim Taimaa, kus on registreeritud mitmeid traumasid ja haavu, mis sealses kliimas visalt paranevad. „Raskeimate kindlustusjuhtumitena võib siiski välja tuua vanemate inimeste tõsisemad tervisehädad: infarktid ja insuldid ning suusamägedel toimunud tõsisemad traumad,“ kommenteeris isikukahjude käsitleja Kadri Puna.

Osale arutelus

 • Rivo Sarapik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara