Autor: Rivo Sarapik • 8. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötajate idee toob Eesti Postile lastetoa

Logistikasektori üks vastutustundlikumaid ettevõtteid, Eesti Post avab peakontoris homme lastetoa. Idee autorid on ettevõtte töötajad.

„Lastetoa eesmärk on väärtustada meil töötavaid lapsevanemaid ja pakkuda neile paremaid võimalusi oma laste eest hoolitseda," seletas Eest Posti juhatuse esimees Ahti Kallaste. "Lapsed on turvaliselt neile sobilikus keskkonnas ja vanemad saavad muretult tööle pühenduda."

Mängutoa mõtte pakkusid välja Eesti Posti töötajad ise. Nende eestvedamisel kujundati vabad ruumid lapsesõbralikuks, toas olevad mänguasjad on samuti töötajate annetatud. Laste heaolu eest vastutab spetsiaalse ettevalmistuse saanud kasvataja, kes korraldab laste tegevust, teatas ettevõte.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700