Autor: Rivo Sarapik • 11. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kevad hakkab homme tulema

Nädalaid tagasi alanud kevad algab ametlikult nädala teises pooles ka temperatuuride järgi, mil päevane temperatuur kümme või enam soojakraadi.

EMHI ilmaprognoosi kohaselt kerkib päevane maksimum kolmapäevast 10 soojakraadini ning ulatub reedel kuraditosina kraadini. Ilm on homsest saadik vahelduva pilvisuse ja olulise sajuta ning jätkub selliselt ka tuleva nädala alguses. Homme kerkib temperatuur päeval üheksa soojakraadini.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700