Autor: Rivo Sarapik • 11. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakettreiside pakkujal Odavreis pole nõutavat tagatist

Tarbijakaitseamet hoiatab tarbijaid registreeringu ning tagatiseta tegutseva reisiteenuseid müügiks pakkuva Odavreis OÜ eest

Tarbijakaitseamet teatas, et end reisiettevõtjana tutvustav Odavreis OÜ  (registri kood 12004078) puudub kohustuslik registreering majandustegevuse registris ning samuti pole ettevõttel ka tagatist.

Odavreis OÜ pakub oma koduleheküljel www.odavreis.ee  pakettreise nt Hispaaniasse, Suurbritanniasse, Taisse jms ning samuti turundas ettevõte pakettreiside sooduspakkumise keskkonnas www.minuvalik.ee.

Turismiseadusese kohaselt on reisiettevõtja tegevus lubatud vaid juhul, kui tal on registreering ning kohustuslik tagatis. Mõlema eelmainitu puudumisel alustas Tarbijakaitseamet Odavreis OÜ suhtes menetlust ning tegi ettekirjutuse seadusevastase tegevuse peatamiseks.

Tarbijakaitseamet rõhutab, et reisiettevõtet valides tuleb kontrollida, kas tollel on olemas registreering ning tagatis. Mõlemaid saab kontrollida Majandustegevuse registrist.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700