15. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PP: kuidas elada ilma rahata?

Kas on võimalik tunda end rikkana, kui sul puudub vara? Kas on võimalik elada õnnelikult ilma rahata, küsib täna Von Krahli teatris esilinastuv dokumentaalfilm “Elu ilma rahata”.

Film jutustab loo sakslanna Heidemarie Schwermerist, kes on praegu 68aastane. Ta otsustas 14 aastat tagasi teadlikult hakata elama ilma rahata.

Ühel päeval ütles ta üles oma korteri, andis ära kogu oma vara ning alustas uut elu, mis põhineb teenuste vahetamisel ilma rahalise vahenduseta.

Saadud kogemused muutsid täielikult naise suhtumist ellu ja maailma.

Heidemariel on huvitav ja põnev elu, mis seondub suuresti sellega, et ta elab hetkes ega muretse tuleviku pärast. Ta on pidevalt liikvel ja proovib otsida viise, kuidas aidata teistelgi leida teed lihtsa ja harmoonilise elu poole.

Film mõtiskleb materialismi ja ületarbimise teemal, käsitledes seda, kuidas raha mõjutab meie ellusuhtumist, eluviise ja tegusid, ning uurib tagajärgi, mida see põhjustab meie elule, tervisele ja keskkonnale.

Aprillikuu jooksul esilinastub film “Elu ilma rahata” enam kui 100 paigas ja peaaegu 20 riigis.

“Elu ilma rahata”

15.aprillil kell 19 Von Krahli teatris

Pilet: tasuta

Lisainfo: www.vonkrahl.ee; www.livingwithoutmoney.org

Autor: Urve Vilk, Puhkepäev

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700