Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 9. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta emaks valiti perearst Sirje Saar

Pühapäeval Estonia kontserdisaalis toimunud pidulikul emadepäeva kontserdil kuulutas Eesti Naisliit välja aasta ema, kelleks on tänavu Sirje Saar.

Tänavune aasta ema Sirje Saar on seitsme lapse ema, 13 lapse vanaema, ülikooli lektor ja perearst ning Tartu laste tugikeskuse liige, vahendasid ERR-i raadiouudised.

President Toomas Hendrik Ilves märkis emadepäeva kõnes, et emad ja vanaemad võiksid olla paljudes asjades nõudlikumad. "Ma tahan julgustada kõiki, aga eriti emasid ja vanaemasid, olema senisest veelgi nõudlikumad asjades, mida me saame ja võime ise muuta, tehes elu paremaks ja hoolides oma lähedastest," ütles Ilves.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700