Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 19. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna parimaks söögikohaks kuulutati Aasia köögi pärl 

Eile kuulutati välja selle aasta 50 parimat söögikohta. Tallinna toidukultuuri taevasse tõusis sedapuhku modernse Aasia köögi restoran Chedi, Eesti parimaks gurmee- ehk fine dining restoraniks tunnistati teist aastat järjest Pädaste mõisa Alexander.

Möödunud aastal Tallinna parima söögikoha tiitli pälvinud uustulnuk, Roman Zaštšerinski kohvik Moon jäi tänavu teiseks. Lisaks on arvestatav osa edetabelist uustulnukate päralt - auväärsel neljandal kohal on napilt aasta tagasi Mere puiesteel avatud moodne Sfäär, kuuenda koha pälvis Alexanderi mullu sügisel avatud Tallinna talvekodu Neh ning 11. kohal on vaevu 5-kuune F-hoone, mis rahvahääletusel osutus koguni paremuselt teiseks.

Tallinna parimad söögikohad 2011:

1.Chedi

2.Moon

3.La Bottega

4.Sfäär

5.Museum

6.Neh

7.Bocca

8.Ribe

9.MEKK

10.Platz

11.F-hoone

12.Dominic

13.Lucca

14.Balthasar

15.Gloria

16.Rucola

17.Nero

18.Spirit

19.F&W

20.Monaco

21.Senso

22.Villa Thai

Rahvahääletus:

1.Kohvik Moon

2.F-hoone

3.Vapiano

4.Chedi

5.Ribe

 Parimad fine dining restoranid 2011:

1.Alexander

2.Tschaikovsky

3.Bordoo

4.Ö

5.Horisont

6.Stenhus

Tartu parimad söögikohad 2011:

1.Truffe

2.La Dolce Vita

3.Crepp

4.Noir

5.Dorpat

6.Gruusia saatkond

7.Moka

8.Vilde

Rahvahääletus:

1.La Dolce Vita

2.Truffe

3.Crepp

4.Moka

5.Vilde

6.Asian Chef

7.Kohvik Anna Edasi

8.Gruusia Saatkond

9.Noir

Parimad ehedalt eestimaised söögikohad 2011:

Alatskivi lossi restoran, Anna Edasi, Lümanda söögimaja, Mahedik, MerMer, Muhu Kalakohvik, Nop, OKO, Põhjaka, Sangaste Rukki Maja, Seto Tsäimaja, Supelsaksad, Tammuri talu, Vanaema Juures.

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700