Autor: Rivo Sarapik • 16. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas puhastada kohvimasinat?

Hea kohvi maitse sõltub tihti kohvimasina puhtusest. Kibe maitse kohvile tuleb just minaraalidest, mis on ladestunud kohvimasina külge.

Need mineralid on tulnud veest, mida me kasutame. Regulaarselt äädikaga puhastades saavutad sa kohvile hea aroomi ja maitse, soovitab kuidas.ee.

Vajalikud asjad - äädikas, vesi, paberfilter

1  - täida kohvimasin 2/3 äädikaga ja 1/3 veega. Pane kohvifilter kohvimasinasse sisse.

2 - pane kohvimasin tööle ja oota kuni kogu vedelik on kohvimasinast läbi jooksnud. Peale seda vaheta kohvifilter uue vastu ja lase töötavast masinast paar korda läbi puhas vesi. Vaheta filter ära ka siis kui teist korda veega läbi lased.

3 - puhasta enda kohvimasinat umbes peale 80ndat kasutamiskorda, kui sul on pehme vesi. Kui vesi on väga kare, tuleks tihedamini puhastada.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700