Eestis puhkamine on kulukam kui Türgis

Võrreldes hotellide ja puhkusepakettide hindu Eestis ja Türgis, selgub, et kõik hinnas puhkus Türgi 3-4* hotellis tuleb inimese kohta odavam kui samaväärne puhkus mõnes Eesti Spas.

Eesti Spade puhkusepakettide hinnad on eripakkumiste korral miinimum 30-40 eur inimene ööpäev, sisaldades üldjuhul vaid majutust ja hommikusööki, veekeskuse, jõusaali ja sauna kasutust ning tihti ka paari raviprotseduuri. Transport spasse nagu ka muud toidukorrad, kindlasti aga joogid ja alkohol tuleb kõik lisaks osta. Mereäärsed spad on kindlasti kallimad makstes keskmiselt 65 eur inimese kohta ööpäevas, tõi välja GoAdventure.

Türgi kõik hinnas (AI-all inclusive) pakett maksumusega 30-40 eur sisaldab lendu,transfeere hotelli ja lennujaama vahel, majutust heas 3 * hotellis, piiramatus koguses süüa ja juua kogu päeva jooksul, sealhulgas alkoholi, jõusaali kasutust, sportmänge ja õhtuseid meelelahutusprogramme.

Muidugi tuleb puhkus Eestis odavam neile, kellel on oma suvemaja, tuttavad kuskil mere ääres või muu võimalus ööbida tasuta. Küll aga peab siiski arvestama kuludega söögile, joogile ja kütusele.  

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700