Autor: Signe Sillasoo • 26. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis puhkamine on kulukam kui Türgis

Võrreldes hotellide ja puhkusepakettide hindu Eestis ja Türgis, selgub, et kõik hinnas puhkus Türgi 3-4* hotellis tuleb inimese kohta odavam kui samaväärne puhkus mõnes Eesti Spas.

Eesti Spade puhkusepakettide hinnad on eripakkumiste korral miinimum 30-40 eur inimene ööpäev, sisaldades üldjuhul vaid majutust ja hommikusööki, veekeskuse, jõusaali ja sauna kasutust ning tihti ka paari raviprotseduuri. Transport spasse nagu ka muud toidukorrad, kindlasti aga joogid ja alkohol tuleb kõik lisaks osta. Mereäärsed spad on kindlasti kallimad makstes keskmiselt 65 eur inimese kohta ööpäevas, tõi välja GoAdventure.

Türgi kõik hinnas (AI-all inclusive) pakett maksumusega 30-40 eur sisaldab lendu,transfeere hotelli ja lennujaama vahel, majutust heas 3 * hotellis, piiramatus koguses süüa ja juua kogu päeva jooksul, sealhulgas alkoholi, jõusaali kasutust, sportmänge ja õhtuseid meelelahutusprogramme.

Muidugi tuleb puhkus Eestis odavam neile, kellel on oma suvemaja, tuttavad kuskil mere ääres või muu võimalus ööbida tasuta. Küll aga peab siiski arvestama kuludega söögile, joogile ja kütusele.  

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700