Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 2. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru täituvus oli rekordilised 97%

Sokos Hotel Viru juulikuine täituvus oli rekordilised 97,3% ning kuu jooksul ööbis hotellis 33 102 klienti, mis on Tallinna majutusasutuste absoluutne rekord. Tallinna hotellide keskmine täituvus juulis oli 89,5%. 

Sokos Hotel Viru ületas sel suvel ka oma möödunud aasta juulis püstitatud 95 protsendilist täituvust. „Tegime eelmise aasta tulemuse ületamiseks kõvasti tööd, ehkki aastat prognoosides jäime kahe jalaga maa peale,“ ütles Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar pressiteates. 

Hotelli müügijuhi Evelin Orgi sõnul on korduvklientide tagasiside osutanud tagasituleku peamise põhjusena head teenindust ja läbimõeldud tootevalikut. Orgi sõnul on Viru hotelli täituvust mõjutanud nii jaanuaris avatud unikaalne hotellimuuseum, kui ka hea koostöö Jazzkaare, Rahvusooper Estonia ja teiste partneritega.

„Tallinna hotellikülastuste suur kasv viitab selgelt Tallinn 2011, EASi ja teiste turismiorganisatsioonide järjekindlale tööle,“ ütles Org.

AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Hotellis on 516 hotellituba, kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, ilukeskus, saunad ja Eesti esimene hotellimuuseum.

Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, mis majutab korraga enam kui 1000 inimest. Lisaks Sokos Hotel Virule on ketil kolm hotelli Venemaal ja 47 hotelli Soomes. Järgmisel aasta täitub hotellil 40. tegutsemisaasta.

Prisma Peremarketid ja Sokos Hotel Viru on Soome kontserni SOK tütarettevõtted Eestis. S-Ryhmä annab tööd pea 38 000 inimesele, Eestis üle 1000 inimesele. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb SOK ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700