Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gloria menüüd hakatakse pakkuma lennukitoiduna

Restoran Gloria ja Estonian Air teatasid täna, et hakkavad tegema koostööd. See tähendab, et Eesti lennufirma pardal hakatakse serveerima Gloria menüüd.

Gloria pardamenüüst saavad endale kõhutäidet valida Premium klassi reisijad ehk siis need, kes on ostnud äriklassi või paindliku turistiklassi pileti, Gloria menüü jääb pardale septembriks.

Pardatoidu jaoks on kümmekond uudset retsepti välja töötanud Gloria omanik Dimitri Demjanov ise koos peakokk Stefan Jartsiga. Toidud küpsetab ja keedab Airo Catering Service.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700