Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 1. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavu läheb kooli 136 440 õpilast

Tänavu läheb Eestis kooli 136 440 õpilast, neist esimest korda istub koolipinki ligikaudu 13 400 last, vahendab ERR.

Lastekaitse liidu eestvedamisel allkirjastatakse esimesel koolipäeval ka koolirahu leping, mille hoidjaks on sel õppeaastal Jõgeva linn. Koolirahu lepinguga tuletatakse meelde, et turvalise koolikeskkonna loomisega tuleb tegeleda iga päev. Koolirahu tunnuslausega "Koos on hea" soovitakse panna nii õpilasi, õpetajaid kui ka lapsevanemaid mõtlema sellele, et kõigil oleks koolis parem olla ning ühiselt nimetatud suunas tegutsema.

Käesoleval aastal keskendub koolirahu sõnum neljale väärtusele: usaldusele, mõistmisele, sallivusele ja viisakusele.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700