Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 7. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air tihendab lennugraafikut

Eesmärgiga parandada lennuühendusi nii äri- kui ka puhkusereisijatele, tihendab Estonian Air lennugraafikut kuuel aastaringsel liinil ja taasavab Tallinna-Vilniuse lennuliini.

Alates 10. septembrist teeb Estonian Air Tallinna-Moskva  liinil seitse lendu nädalas, lisades laupäevahommikused lennud. Praegu teenindab Estonian Air Tallinna-Moskva lennuliini kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Alates 18. septembrist teeb Estonian Air Tallinna-Kopenhaageni liinil 20 lendu nädalas, lisades pühapäevahommikused lennud. Uue graafiku kohaselt hakkavad lennud toimuma argipäeviti ja pühapäeviti kolm korda ning laupäeviti kaks korda päevas.

Käesolevast nädalast lisab Estonian Air sagedusi järgmistele liinidele:

- Tallinna ja Amsterdami vahel hakkab Estonian Air  lendama üksteist korda nädalas, lisades õhtused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja laupäeviti väljumisega Tallinnast kell 18:05 ja Amsterdamist kell 20:10 kohaliku aja järgi. Lennud Amsterdami toimuvad kaks korda päevas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja laupäeviti ning teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti hommikusel ajal.

- Tallinna ja Oslo vahel hakkab Estonian Air  lendama kümme korda nädalas, lisades  teisipäevaõhtused ja ning kolmapäevahommikused lennud. Lennud Oslosse toimuvad kord päevas esmaspäeviti ja teisipäeviti ning kaks korda päevas kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

- Tallinna ja Peterburi vahel hakkab Estonian Air lendama üheksa korda nädalas, lisades hommikused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennud Peterburi toimuvad esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti väljumisega Tallinnast kell 6:45 ja esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti kell 13:00.

- Tallinna ja Kiievi vahel hakkab Estonian Air lendama kuus korda nädalas, lisades teisipäevased, neljapäevased ja laupäevased lennud. Lennud Kiievisse toimuvad esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti.

Käesolevast nädalast taasavas Estonian Air lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel. Lennud Vilniusesse toimuvad hommikuti ja õhtuti teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval. Esmaspäeviti ja reedeti toimuvad lennud kord päevas õhtuti.

Alates 30. oktoobrist hakkab Estonian Air Tallinna-Vilniuse liinil lendama üksteist korda nädalas, lisades hommikused lennud esmaspäeviti ja reedeti ning kolmapäevaõhtused lennud.

Ühe suuna hind Tallinnast algavatele lendudele on alates 49,03 eurost, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Hind sisaldab kõiki makse, kohtade arv on piiratud.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700