Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 22. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair otsib taas kvaliteedikütte

Finnair ja Helsingi lennujaam otsivad teist aastat järjest kvaliteedikütte, kes saavad ülesande reisida Euroopa, Aasia ja Ameerika Ühendriikide vahel ning hinnata ja anda blogi vahendusel tagasisidet reisi kvaliteedi kohta. Ekspertide abiga loodetakse lennuühendused muuta senisest veelgi sujuvamateks ja mugavamateks.

Finnairi Balti riikide müügijuhi Guerman Tyvoniouki sõnul osutus 2010. aastal alguse saanud reisimise kvaliteedi parandamisele suunatud Quality Huntersi kampaania väga edukaks, mistõttu otsustati sel aastal kampaaniaga suuremas mahus jätkata. „Kui eelmisel aastal värvati ühtekokku neli kvaliteedikütti, siis sel aastal antakse võimalus seitsmele inimesele,“ ütles Tyvoniouk.

Tyvoniouk lisas, et kvaliteediküttide ülesanne on anda oma hinnang ning tagasisidet reisi kvaliteedile, lendudele ja lennujaamadele. „Kogu ettevõtmise eesmärk on kaardistada kõikvõimalikud reisidega seotud kitsaskohad, leida neile lahendused ning muuta meie reisijatele lendamine ja lennujaamades viibimine võimalikult mugavaks ja sujuvaks,“ täpsustas Tyvoniouk.

Seitse kvaliteedikütti valitakse põhjaliku värbamisprotsessi käigus ning neil tuleb anda blogi vahendusel oma hinnang ja arvamus lendude ning lennujaamade kohta. „Nad märgivad üles, mis neile meeldib ja mis ei meeldi ning mida saab lendude ja lennujaamade puhul veelgi paremaks muuta,“ selgitas Tyvoniouk. „Loodame saada sellest projektist konkreetseid ideid ja ettepanekuid, kuidas muuta reisimine ja lennujaamades viibimine võimalikult tarbijasõbralikuks ning mugavaks,“ lisas ta.

Finnair ja Helsingi lennujaam valivad seitse kvaliteedikütti seitsmeks nädalaks ning neil palutakse hinnata ühtekokku seitset teeninduskvaliteedi kategooriat. Kvaliteediküttide arvamused, hinnangud ja ettepanekud pannakse üles kampaania kodulehele www.qualityhunters2.com.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700