Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taas toimub Glämmilaat

Neljandat korda toimuvale Cosmopolitani Glämmilaadale tulevad müüma tuntud Eesti naised.

Moekunstnik ja Sireen Vintage salongi üks pidajannadest – Liisi Eesmaa – lubab Glämmilaadale müüki tuua palju kleite. Tema müügiletilt võib leida „hulle originaalkleite ajastutest 40ndad–80ndad. Meil on ka cupcake-kleite 50ndadest, psühhedeelseid hipi- ja ontlikke koolitüdrukuriideid, mad men Kennedy kleite jne.“

Kõige erilisemaks peab ta oma valikust metsikuid red carpet siidkleite, mille ülemised osad on ükshaaval pärlitega läbi tikitud ja mis kaaluvad väärikalt mitu kilo.

Cosmopolitani moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik lubab samuti kleitidega äritseda. „Müügiletile tuleb üks minu lemmikuid, must värvilise sulemustriga minikleit, mille ostsin Londoni vintaažipoest. Müüki tulevad ka üks tõeliselt paks ja soe kampsik ning kõrge kontsaga kingad – ühed ussinaha imitatsiooniga platvormid on eriti seksikad.“

Cosmopolitani Glämmilaat toimub 7. oktoobril KUMUs algusega kell 18.00. Oma ehete, riiete ja kingadega kauplevad tuntud Eesti naised, esinevad Getter Jaani, Rosanna, Kevin Johannson. Õhtujuhiks on Marten Kuningas.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700