Autorid: Urve Vilk, Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 29. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebikeskkond jagab restoranisoovitusi 

Portaal vabalaud.ee aitab sobiliku restorani valikul. Lugeda saab erinevate restoranide profiile, artikleid, külastajate arvamusi ning küsida ka personaalseid soovitusi.

Vabalaud.ee veebi haldava Vabalaud OÜ tegevjuhi pr. Kristel Nõmmiku sõnul  sai keskkonna loomine tõuke tõsiasjast, et tihtipeale võtavad temaga ühendust sõbrad-tuttavad ja küsivad soovitusi, kuhu minna sööma. Nimelt puudub tänases Eestis regulatsioon, mis eristaks restorane tasemete järgi. Põhimõtteliselt võib igaüks oma söögikoha uksele kirja „restoran” kinnitada, külastaja jaoks tähendab see paraku aga katse-eksitus meetodil selguse saamist. Seetõttu ongi kliendid tihtipeale segaduses, kuidas valida sobivaks sündmuseks õige teenindustaseme ja hinnaskaalaga söögikoht.

Rääkides Vabalaud.ee kontseptsioonist, tõdeb tegevjuht, et keskkond võimaldab üheltpoolt huvilistel teha võimalikult lihtsalt reserveeringuid restoranidesse. Teisalt saab aga küsida nõuandeid ja soovitusi, mille tarbeks on rakendatud vastav kontaktnumber. Samuti on  külastajatel võimalik ka söögikohti kommenteerida, ehk jagada kogemusi. Tõsi, vältimaks ebakohaste ja kallutatud tekstide ilmumist, on kommentaarium modereeritud ja tagasiside osas suhtleb asjaosalistega Vabalaud.ee administraator isiklikult.

Tänaseks kasutab veidi enam kui 14 päeva toiminud Vabalaud.ee teenust  kuus restorani, lähipäevil on lisandumas veel 10-12. 

 

Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700