Autor: Rivo Sarapik • 25. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

25 snäkki alla 100 kalori

Ma ei tea, kuidas on teiega, aga mina ei taha üle nelja tunni söömata olla, sest tühi kõht võrdub halva tujuga. Appi tulevad tervislikud snäkid, mis aitavad lõuna- või õhtusöögini ilusti vastu pidada.

Kõige parem on muidugi, kui need pisikesed vahepalad ei anna palju kaloreid, kuid täidavad siiski kõhtu.

 Tegin väikese uurimustöö ning leidsin 25 erinevat võimalust, kuidas vähem kui 100 kaloriga midagi maitsvat ja tervislikku hamba alla pista. Neid omavahel kombineerides saab 100-300 kaloriga veelgi toitvama toidukorra.

 15 mandlit

 1 klaas naturaalset apelisinimahla

 1/2 väikest avokaadot

 1 väike banaan

 3 peotäit maitsestamata popkorni

 14 india pähklit

 1 taldrikutäis tomatisuppi

 100 g maitsestamata jogurtit

 20 g juustu

 1 tuunikalakonserv omas mahlas

 40 g kuivatatud õunu

 1 apelsin

 15 rohelist oliivi

 1 keedetud muna

 2 viilu näkileiba toorjuustuga

 1 suur õun

 90 g kidney-ube

 1 pakk beebiporgandeid

 1 väike taldrikutäis maasikaid

 200 ml petti

 2 riisigaletti kodujuustuga

 1 pirn

 1 klaas piima

 90 g kanafileed

 3-4 ruutu tumedat šokolaadi

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700