24. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MAMO: inimene väärib maitsvat ja täisväärtuslikku toitu

MAMO toitu saab tellida ka kontorisse, ärikohtumistele, pidudele ja koju. 

Kuidas saab MAMO sekretäridele kasulik olla?

Pakume ausat ja lihtsamat toitu, mis on tervislik ja ilus. Me ei põlga ära tellimust, kus on vaja katta pidulik laud viiele inimesele töökoosolekul, terviseeine 200-le spordipäeval osalejale või mõnus amps laeva- ja bussireisijatele. MAMO põhimõtteks on pakkuda tervislikku ja maitsvat toitu kõigile ning hoida oma paindlikkusega kliendi kulutusi võimalikult madalal.

Millega erineb MAMO cateringi-teenus teistest?

Esiteks muidugi meie enda retsepti järgi tehtud täisväärtuslikest toiduainetest söögid. Me ei paku oma klientidele mitte kunagi mitte ühtegi poetoodet – ei valmiskastmeid ega pasteete, rääkimata pagaritoodetest. Kõik leivad, pirukad ja muffinid küpsetame valmis vahetult enne cateringi ning keegi ei pea kartma, et saab meilt eelmise päeva küpsetise. Samuti jahvatame ise maitseained ja segame kokku maitseteed. Kõik on alati värske!

Teiseks alustab meie köök tööd varavalges, nii et kui kohtumine jääb hommikutundidesse, siis ka selleks ajaks on Mamo kokad toidud valmis meisterdanud ning MamoBIIL kohale toimetanud.

Kolmandaks pakume paindlikku ja võimalikult kulusid optimeerivat teenust. Toitude transporti saab tellida vastavalt vajadusele või tulla ise söökidele järele. Kui ettevõttel on olemas kohvimasin, et pea ta tellima meil täit kohvilauakomplekti, vaid võib piirduda ainult võileibade või snäkkidega. Kõike saab tellida vastavalt vajadusele.

Milliseid toite cateringiks pakute?

Cateringiks pakume paljusid pidusemaid tooteid, mida MAMO-s ei müüda. Näiteks täidetud croissant’id on pakkumiseks maitsvad ja ilusad vaid mõned tunnid pärast valmistamist.

Viimasel ajal küsitakse sageli veganitele ja vegetaarlastele mõeldud menüüd, mida pakume igapäevaselt ka MAMO-s. Mamo menüü on põnev, valmistame roogasid erinevatest rahvusköökidest, alates Mehhikost kuni Bali saareni ja Lapimaalt kuni Lõuna-Aafrikani aga samuti saab meilt lihtsaid täisväärtuslikke sooje roogasid nagu hakklihahautis, lasanje või ehtne, hapukooreta Ungari guljass. Kindlasti ei valmista me margariiniga tehtud võileibu või muid tervise koha pealt vastuvõetamatult valmistatud toite.

Millistele kriteeriumitele vastab hea toit?

Hea toit on täisväärtuslik, südamega tehtud. Sisaldab alati täisterajahu, palju köögivilju, isevalmistatud kastmeid. Kokk peab teadma täpselt, mis toidu sees on. Tooraine peab olema võimalikult värske, sest ainult värske on maitsev. Kodus ei söö me ju keegi putru järgmisel päeval, poest aga saab tihi ka kuni 5-päevase säilivusajaga võileibu ja salateid.

Meie arvates pole see tervislik ja selle pärast valmistame oma toidud alati samal päeval kui neid külalistele pakume. Me eelistame kartulile ja jahukastmele toidus kaun- ja köögivilju, värskeid ürte - toitaineid, mida oleks eestlastel oluliselt rohkem vaja süüa.

Hea ja tervislik toit peaks olema kättesaadav kõigile! Samuti väärivad seda inimesed lõunapausi ajal tööajal. Ei ole õige, et kõrgemad nõudmised esitame ainult kodusele ja pidudel söödavale toidule.

Kes MAMO-s süüa teevad?

Meie kokad on terved, tervislikud ja nõudliku maitsemeelega noored, kes valmistavad toitu, mis neile endale maitseb. Nad armastavad söögitegemist ning on uhked oma oskuste üle. Kokkade maitsemeele kujunemist nõudlikumaks oleme alati tahtlikult püüdnud arendada.

Mida teha, kui tekkis huvi tellida MAMO-st cateringi-teenust?

Tuleb ühendust võtta meie professionaali Berle Brant’iga, kes räägib kliendiga lähemalt võimalustest, soovidest ja vajadustest. Berle oskab soovitada toite vastavalt ürituse sisule: nooblitele tööjuubelitele või pidulikele koosolekule valmistame efektseid toite, argisematele pidudele optimaalsema hinnaga võileibu, salateid ja miks mitte ka suppe. Lihtsalt maiustamiseks saab meilt täisterajahust küpsetatud pagaritooteid, kus ei kasutata rafineeritud suhkrut, vaid mida on magustatud naturaalselt banaani, kõrvitsa, porgandi, rosinate, banaani, mee või vahtrasiirupiga.

Tellimused ja täiendavad küsimused:

6 825 977 või [email protected]

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

 

 

Autor: Sekretar .ee, Ivan Panasjuk

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700