Seenetoiduretsepte toidublogijatelt 

Tänavu on erakordne seeneaasta ning seenelisi metsad täis. Bioneer.ee uuris, mida toidublogijad seentega ette võtavad.

Kui tavaliselt leiab turgudelt müügil vaid kukeseeni, siis sel aastal on seenevalik palju mitmekesisem - puravikud, erinevad riisikad, võiseened, pilvikud, sirmikud jne. Allovevalt mõned soovitused toidublogijatelt, mida nemad seentega ette võtavad.

Toidublogija Ülle paneb sel aastal põhirõhku seente hoidistamisele, et ka talvisel ajal saaks seeni toitudes kasutada. "Seente puhul olen vähemalt enda peal täheldanud, et kupatad neid küll poole ööni, kirud ja keedad ning lubad, et ei lähe enam metsa. Paar päeva hiljem on see kõik nagu peast pühitud ja aiva ootad, et saaks uuesti metsa minna," räägib Ülle.

Ülle jagab oma selleaastast lemmikmarinaadi seentele. Samuti pakub Ülle oma blogis kaks seenepiruka retsepti, millest esimene on pastinaagiga seenepirukas  ja teine kukeseenepirukas.

Toidublogija Mari-Liis jagab samuti oma parimaid seeneretsepte, milleks on marinaad pilvikutele, seene-porgandipirukas ja praetud sirmik.

Toidublogija Tuuli kasutab seeni suppide valmistamiseks. Tuuli pakub välja seenerassolniku ja seeneborši. Tuuli blogist leiab ka metsaseene strogonofi retsepti. Samuti jagab Tuuli ideid seente marineerimiseks. 

Toidublogija Ragne armastab küpsetada seenepirukaid, tema blogist leiab mitu seenepiruka retsepti, milleks on sügisene seenepirukas ja kukeseenepirukas. Nagu kõik agarad kokkajad, paneb ka Ragne seeni talveks purki.

Samuti kirjutab toidublogija Piret  oma metsaskäigust ning seente hoidistamisest.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja, Kirjutab bioneer.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara