Autor: Tiive Murdoja • 29. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolleegidega Tallinna Restoranide Nädalale!

1.–7. novembrini toimub juba teistkordselt Tallinna Restoranide Nädal. Nädalal osaleb 33 suurepärast Tallinna restorani.

Osalevad restoranid Balalaika, Balthasar, Bocca, Bollywood, Bonaparte, Cha Dao, Chedi, City, Cru, Dominic, Gianni, Kadriorg, Kaerajaan, La Bottega, Leib, Lusikas, M.C Grill, Mekk, Monaco, Moon, Neh, Neikid, Nero, Nevskij, Number 9, Platz, Restoran Ö, Ribe, Rucola, Sfäär, Tchaikovsky, Troika.

Tallinna Restoranide Nädala eesmärk on tuua toidukultuuri tallinlastele lähemale. Eesti Kulinaaria Assotsiatsiooni (EKA) ja Eesti Restoranide Liidu ühistööna soovitakse populariseerida ja elavdada kodust ja kontorist väljaspool söömist kui ühte kultuurieelamuse ning suhtlemise võimalust nii kohalikele elanikele kui ka turistidele.

Täpsemalt loe http://www.tallinnrestaurantweek.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700