Isetehtud ja huvitavate kaartide hulk kasvab

Viimastel aastatel on märgata, et kaardi valikul pööratakse suurt tähelepanu selle erilisele kujundusele. See näitab, et eestlastele on siiski oluline südamlike ja ainulaadsete tervituste edastamine posti teel.

Mullu jõulude eel saadeti üle 800 000 kirja. Kõige enam edastati kirju 21. detsembril, kui kirjade ja kaartide arv ulatus 280 000ni. Kirjade maht on aasta-aastalt vähenenud. Võrreldes 2010. aastaga saadeti mullu detsembris kirju vähem, seevastu on eestlased hakanud jõulude ajal rohkem pakke saatma.
Üha enam inimesi saadab tervituskaardid teele koos jõulupakiga – nii kulleriga kui ka pakiautomaatide vahendusel. Igale poole inimesed ise kohale minna ei jõua ning see on mugav ja kiire võimalus kingitused lähedastele ja sõpradele edastada.

Trüki oma kaardid kiirelt ja lihtsalt

Paljud kujundusbürood ja trükikojad teevad kliendi soovile vastava jõulukaardi, kuid meelepärase paberkaardi suudab kokku panna igaüks ja see prinditakse ka kibekiiresti välja.

Omaraamat.ee veebi haldava Librix Printi juhatuse liige Alar Vettik julgustas, et nende veebis on Eestis loodud ja äärmiselt kasutajasõbralik programm, millega ka algajad suudavad joonistada täpselt sellise kaardi, nagu tahavad.
Kaardid trükitakse paberile päeva jooksul. “Meie keskkonnas on mugav tegutseda. Palju tellitakse kutseid ja jõulukaardid on teine suur artikkel,” lisas Vettik.

Videokaartide hind sõltub mahust

Kunagi olid populaarsed kaardid, mis avades mängivadmuusikat. Nüüd on olemas kaardid, mis avades hakkavad mängima videot.
Kaartide hinnad kõiguvad 3 ja 100 euro vahel, sõltuvalt mälu mahust. “Suurematele on võimalik panna 2 GB infot ehk terve film,” tutvustas idee maaletooja Desadenti disainibüroo omanik German Korjagin. 

Osale arutelus

 • Mariliis Pinn, Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara