11. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaugtöö Päeva projekt võitis Balti regiooni parima suhtekorraldustöö auhinna

Neljapäeval, 6. detsembril Londonis toimunud Euroopa suhtekorraldusauhindade konkursi European Excellence Awards auhinnagalal pälvis kommunikatsioonibüroo JLP projekt Kaugtöö Päev Balti regiooni parima suhtekorraldustöö auhinna.

Microsofti jaoks välja töötatud Kaugtöö Päeva projekt viidi läbi koostöös agentuuriga Integrity PR Leedust ja MRS Grupa Lätist.

31. mail 2012 kutsuti inimesi Eestis, Lätis ja Leedus osalema Kaugtöö Päeval ehk töötama ühel päeval väljaspool kontorit. Eestis korraldati Kaugtöö Päev koostöös Elioni, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ning Targa Töö Ühinguga. Hinnanguliselt osales Kaugtöö Päeval kolmes riigis kokku 4 000 inimest, meedias kajastati ettevõtmist enam kui 120 korral. Lisalugemist ettevõtmise kohta saab aadressilt http://www.microsoft.ee/kaugtoo.

JLP tegevjuhi Karita Salli sõnul tegid Kaugtöö Päeva kaasalööjate suur arv ja entusiasm projekti nii JLP-le kui Microsoftile põnevaks. “Kaasaegse äri eripära ja tehnoloogia võimalusi ühendava projekti võitjaks troonimine on märgilise tähendusega, aga samas ka suurepärane tunnustus kogu meeskonnale. Ettevalmistused järgmise aasta Kaugtöö Päevaks juba käivad,” lisas Sall.

Microsofti Balti regiooni personalijuhi Merle Lindma sõnul on kaugtöö aluseks selged ärilised eesmärgid, mängureeglid ja usaldus. “Kontorist eemal töötamine eeldab paindlikkust, eelkõige mõtteviisis. Iganenud mõttemallide muutmine ja uutmoodi töö tegemise tutvustamine oli ka meie Kaugtöö Päeva üks eesmärke," rääkis Lindma kaugtöö põhimõtetest.

European Excellence Awards on iga-aastane üle-Euroopaline suhtekorraldusauhindade konkurss, mida korraldab kommunikatsiooniajakiri Communication Director. Ürituse kohta saab lähemalt lugeda http://excellence-awards.eu.

Autor: Tiive Murdoja, Silja Oja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700