Autor: Tiive Murdoja • 15. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaheta senine energiapakett välja elamusenergia vastu

“Akude laadimiseks” on erinevaid viise. Parim viis selleks on ehedast elamusest ammutatav energia. Nädalavahetusel toimuval turismimessil TourEst on võimalik Ida-Virumaa boksis senine energiapakett vahetada välja eheda elamusenergia vastu.

Ida-Viru maavanem Andres Noormägi tõdeb, et vanasti tunti Ida-Viru maakonda vaid kui põlevkivi ja elektrienergia andjat, aga ajad on muutunud. Nüüdsest on  tema sõnul võimalik Ida-Virus kogeda täiesti uusi energiaid. Eriti tugeva laengu saavad elamusenergiast seiklus- ja rahvaspordisõbrad, sest uute energiapakettidega tulevad turismimessil välja Kiviõli Seikluskeskus ning Alutaguse Puhke- ja Spordikeskus.

Veebruaris avatud Kiviõli Seikluskeskus pakub Eesti pikimaid mäesuusanõlvi  pikkuses 400-700m, samuti on avatud lumelauapark ja võimalus laenutada varustust.

Seikluspark pakub ka võimalust suurte festivalide või väikeste talvepäevade korraldamiseks. Selleks on võimalus kasutada suusakeskust, lumerõngaradasid, murdmasuusaraja võimalusi, cateringteenust seikluspargi kohvikus ja majutust Tuhamäe Hostelis või mujal piirkonnas. Keskuses on kaks kuni 400 autot mahutavat parklat, seminariruumid, saunad jm meelelahutusvõimalused peahoones.

Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses on avatud Eesti uusim seikluspark, kus on erilahendusega lasterada ja suvine tuubirada.

Ida-Virumaa turismivõimalustega saate tutvuda veebilehel www.avastaeestimaa.ee ja spordiüritustega veebilehel www.spordipealinn.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700