Autor: Tiive Murdoja • 1. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Seltskondlik pelmeenikoolitus

Eelmisel nädalal kutsus Äripäeva Konverentsikeskus oma koostööpartnerid hoopis teistlaadsele koolitusele kui tavapäraselt. Külalised õppisid tundma vene köögi saladusi.

Külaliste jaoks olid valmis pandud põlled, kindad ja toorained pelmeenide valmistamiseks. Kõigil külalistel oli võimalik ise valmistada pelmeenid alates taigna sõtkumisest, täidise lisamisest kuni käsitsi pelmeenide vormimiseni.

Lõbus seltskondlik pärastlõuna päädis elava vene muusika saatel enda valmistatud pelmeene nautides. Kingituseks said kõik külalised kaasa Vene Söögitoa peakoka Natalja pelmeenide valmistamise retsepti.

Kersti Sõõrumaa muljed ja meeleolud pärast koolitust:

• .... tegi olematuks hirmu, et pelmeenide ja vareenikute tegu on keeruline kui raketiteadus.• ….. andis teadmise, et pelmeene ja vareenikuid on tore ja lihtne valmistada. Proovin kodus kindlasti järgi.• ….. tutvustas uut ja huvitavat kohta Tallinnas.• ….. kinnitas tõde, et lahke ja innukas pererahvas on edu võti.

Meriton Old Town hotelli Vene Söögituba asub aadressil Lai 49, täpsemalt loe SIIT.

Fotogalerii toimunust:

Äripäeva Konverentsikeskuse juht Reelika Andresson-Kesa külalisi tervitamas.
Foto: sekretar.ee
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700