Autor: Tiive Murdoja • 12. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötukassa korraldab täna Jõhvis töömessi

Täna, 13. veebruaril toimub Jõhvi Kontserdimajas töömess „Leia töö Eestis või Euroopas“. Töömess on avatud kõigile huvilistele, kes soovivad infot töötamisvõimalustest nii Ida-Virumaal kui ka Euroopas. Räägime ka Eesti Töötukassa pakutavatest teenustest ja võimalustest.

Töötukassa Ida-Virumaa osakonna juhataja Anneki Teelahk ütleb, et töömessi korraldamise peamine põhjus ja eesmärk on tööandjate ja töövõtjate kokkuviimine.

„Töökohti liigub ja ka vaba tööjõudu on, kuid mingil põhjusel ei saa need kaks omavahel kokku“, ütles Teelahk. „Messile ootame mitte üksnes töötuid, vaid ka neid inimesi, kes on huvitatud tööturul toimuvast laiemalt“, lisas ta.

Töömessil osaleb üle 20 tööandja Ida-Virumaalt, kes viivad esmased intervjuud töölesoovijatega läbi juba messi ajal.

Lisaks Ida-Virumaa töövõimaluste tutvustamisele anname messil informatsiooni ka elamis-, töötamis- ja õppimisvõimaluste kohta Euroopas. Ettekande teeb EURES võrgustiku esindaja.

Messil osalevad töötukassa head partnerid (nt Politsei- ja piirivalveamet, Maksu- ja tolliamet, Tööinspektsioon, haridusasutused jt), kellelt on oodata asjakohaseid ettekandeid ning kellelt külastajad saavad terve messipäeva vältel küsida neile huvipakkuvat infot.

Tänahommikuse seisuga oli töötukassal vahendada 402 töökohta, mille asukohaks on Ida-Virumaa.

Töömess haarab 13. veebruaril Jõhvi Kontserdimajas 3 korrust. Erinevad tegevused toimuvad kammersaalis, II korruse Salva saalis ja III korruse saalis. Täpsema kava ning osalejad leiate veebilehelt www.toomess.ee.

 

Sissepääs messile on tasuta, uksed on avatud kella 11-17.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700