31. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Elektrikaubandus AS otsib büroojuhti

Kandideerida saab kuni 9.novembrini.

Tööd saab BÜROOJUHT.

Büroojuhina on Sinu ülesandeks büroo igapäevase töö korraldamine ning juhataja assisteerimine. Sinu vastutada on büroo dokumendihalduse korraldus, lähetuste ja ürituste organiseerimine, nõupidamiste ja koosolekute korraldamine, teenindamine ning vajadusel protokollimine. Sa oled firma visiitkaardiks ning kontaktiks ettevõtte partneritele ja vastad firma üldtelefonile.

Sobiv kandidaat peaks omama kesk-eriharidust ja vähemalt 2-aastast varasemat töökogemust büroojuhi, sekretäri või juhiabina. Kandidaadilt ootame head eesti keele oskust ning tööks vajalikul tasemel inglise ja vene keele oskust. Samuti on vajalikud kontoritarkvara kasutamise teadmised ja oskused (MS Office, Outlook, PowerPoint).

Büroojuhina näeme töötamas inimest, kes on positiivse ellusuhtumisega, algatusvõimeline, avatud suhtleja, taktitundeline, kohusetundlik ning hea planeerimisoskuse ja organiseerimisvõimega.

Kasuks tuleb juhilubade ja erialase hariduse olemasolu.

Kui arvad, et kirjeldasime just Sind, palun saada oma CV koos motivatsioonikirjaga tööotsinguportaali kaudu või e-posti aadressile [email protected] märksõnaga „Büroojuht“ hiljemalt 9.novembriks

Manpower kliendiks on AS Viru Elektrikaubandus, mis on 1993. aastal asutatud elektrimaterjale ja -seadmeid importiv ja turustav ettevõte, mille käive oli eelmisel aastal 10 miljonit eurot. Ettevõttel on müügiosakonnad Tallinnas, Tartus ja Rakveres ning Narvas. Mitmete elektrimaterjalide tooterühmade müügiga on Viru Elektrikaubandus turuliider. 20 tegevusaasta jooksul on ettevõte saavutanud turul kindla positsiooni. Ettevõttes on palju pikaajalise töökogemusega töötajaid. Viru Elektrikaubandus on jätkusuutlik, arenev ja konkurentsivõimeline ettevõte, mida toetab toimiv kvaliteedijuhtimissüsteem ISO 9001:2008 ning keskkonnajuhtimissüsteem ISO 14001:2004.

Rohkem infot saab vaadata kodulehelt www.ve.ee.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700