Autor: Tiive Murdoja • 9. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kas sinu tööandja kandideerib Unistuste Tööandja 2014 tiitlile

Teist aastat järjest valitakse Eestis Unistuste Tööandjat. Sel aastal kandideerib tiitlile 19 organisatsiooni.

„Unistuste Tööandja 2014“ tiitlile kandideerivad organisatsioonid on:

AS SWISS PROPERTY

Eastman Specialties OÜ

OÜ Advokaadibüroo Eversheds Ots&Co

Proekspert AS

Swedbank AS

Starmaker OÜ

Eesti Noorteühenduste Liit

Krediidiinfo AS

EDM Machinery (EDM OÜ)

Elisa Eesti AS

TransferWise

Nortal AS

Axinom Eesti OÜ

YFU Eesti

LHV Pank AS

OÜ Domus Kinnisvara Vahendus

AS Balbiino

Creative Union (WWH AS)

Võru Järve Kool

„Unistuste Tööandja 2014 “ tiitel kuulutatakse välja 22. jaanuaril toimuval Unistuste Tööandja konverentsil.

„Täname kõiki julgeid ettevõtteid ja organisatsioone, kes on teadlikult panustanud oma töötajate motivatsiooni ja töökultuuri tõstmisse ja julgevad oma tegusid ka avalikult eksponeerida,“ lausus konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits. „Tuleb möönda, et veel on meie seas palju neid ettevõtteid, kelle töötajad neid kiidavad ja väärtustavad, kuid kes ise oma tagasihoidlikkuses veel konkursile tulla pole söendanud.“ Anu-Mall Naaritsa sõnul on töötajad läbi interneti kiitnud ligi sadakonda organisatsiooni.

„Kuid nende 19 puhul, kes on sel aastal konkursile tulnud, on kindlasti tegu väga teadlikult tööandja brändi kujundavate organisatsioonide, mitte õnneotsijatega. Need on organisatsioonid, kelle jaoks on nende kuvand tööandjana vähemasti sama tähtis kui nende toodete või teenuste maine.“

Konkursi žürii valib kõigi kandidaatide seast jaanuari keskpaigaks välja viis finalisti: kolm erasektorist, ühe mittetulundus- ja ühe avalikust sektorist.

Žüriisse kuuluvad PARE juhatuse esimees Milvi Tepp, Eesti Kaitseväe Värbamiskeskuse juhataja Lauri Kurvits, EV 100 turundus- ja kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi jätkusuutliku töökeskkonna valdkonnajuht Heidi Solba ja CV Keskus OÜ värbamisosakonna juhataja Renita Käsper.

Unistuste Tööandjaks 2013 valiti Sisekaitseakadeemia, mis oli suutnud oma avatuse ja töötajate kesksusega kujuneda üheks silmapaistvama töökultuuri ja väga kõrge rahuloluga organisatsiooniks.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700