19. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahva Raamat pakub uudset sama-päeva kullerteenust

Rahva Raamat pakub esmakordselt Eestis teenust, mis toob Eesti piires e-poest ostetud raamatu kliendini veel sama tööpäeva jooksul.

Rahva Raamatu e-poe müügi- ja arendusjuhi Toomas Aasmäe sõnul jõuavad nüüd tänu uuele kiirkulleri teenusele Tallinna-siseselt kiirtellimused kohale keskmiselt kuue tunniga.  „Meie eesmärk olla mugav partner ka juhul, kui kliendil pole aega või võimalust Rahva Raamatu kauplust külastada. Nüüd võib ta hommikul näiteks kell 10.30 vajalikud raamatud veebist ära tellida ning juba samal õhtul pärast tööd saab raamatud lähimast pakiautomaadist kaasa haarata.“

Üle Eesti kiirtellimust tehes võtab kohaletoimetamine veidi kauem aega. Sel juhul jõuab kaup kohale keskmiselt õhtul kella kaheksaks. Lisaks Tallinnale saab tellida veel Harjumaale, Tartusse, Pärnusse, Narva, Viljandisse, Jõhvi ja Kohtla-Järvele. Kiirtellimuse saab teha läbi 59 pakiautomaadi üle Eesti.

Mullu novembris Rahva Raamatu poolt alustatud Eesti kiireima veebipoe teenus on Eestis esmakordne, kuid maailmas küllalt levinud – näiteks Amazon alustas sama-päeva kohaletoimetamisega USA-s juba aastal 2009.  Kui Eestis astutakse sama päeva teenuse pakkumisel esimesi samme, siis näiteks Ameerika raamatukauplused pakuvad linnade piires juba järgmist kullerteenust, milleks on raamat kätte ühe tunniga. „Samuti kaalutakse raamatu kohale toimetamist näiteks drooni abil – seega on Rahva Raamatul küllalt võimalusi, kuidas kiirkullerteenust edasi arendada.“

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700