19 jaanuar 2015

Rahva Raamat pakub uudset sama-päeva kullerteenust

Rahva Raamat pakub esmakordselt Eestis teenust, mis toob Eesti piires e-poest ostetud raamatu kliendini veel sama tööpäeva jooksul.

Rahva Raamatu e-poe müügi- ja arendusjuhi Toomas Aasmäe sõnul jõuavad nüüd tänu uuele kiirkulleri teenusele Tallinna-siseselt kiirtellimused kohale keskmiselt kuue tunniga.  „Meie eesmärk olla mugav partner ka juhul, kui kliendil pole aega või võimalust Rahva Raamatu kauplust külastada. Nüüd võib ta hommikul näiteks kell 10.30 vajalikud raamatud veebist ära tellida ning juba samal õhtul pärast tööd saab raamatud lähimast pakiautomaadist kaasa haarata.“

Üle Eesti kiirtellimust tehes võtab kohaletoimetamine veidi kauem aega. Sel juhul jõuab kaup kohale keskmiselt õhtul kella kaheksaks. Lisaks Tallinnale saab tellida veel Harjumaale, Tartusse, Pärnusse, Narva, Viljandisse, Jõhvi ja Kohtla-Järvele. Kiirtellimuse saab teha läbi 59 pakiautomaadi üle Eesti.

Mullu novembris Rahva Raamatu poolt alustatud Eesti kiireima veebipoe teenus on Eestis esmakordne, kuid maailmas küllalt levinud – näiteks Amazon alustas sama-päeva kohaletoimetamisega USA-s juba aastal 2009.  Kui Eestis astutakse sama päeva teenuse pakkumisel esimesi samme, siis näiteks Ameerika raamatukauplused pakuvad linnade piires juba järgmist kullerteenust, milleks on raamat kätte ühe tunniga. „Samuti kaalutakse raamatu kohale toimetamist näiteks drooni abil – seega on Rahva Raamatul küllalt võimalusi, kuidas kiirkullerteenust edasi arendada.“

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Jaga lugu:
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Liina Leiten
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700