26. jaanuar 2015
Jaga lugu:

Lapsed hindasid Eesti parima restorani roogasid

Neli last hindasid saates "Hommik Anuga" Eesti parimaks restoraniks tunnustatud Noas neljakäigulist einet.

Noa peakokk Tõnis Siigur serveeris lastele marineeritud ja küpsetatud austreid, sooja röstitud porrulauku, seapeki sisse keeratud veiseliha ning seentest valmistatud desserti.

Vaata videolugu, mida lapsed Noa menüüst arvasid ning kuidas maitses.

Loe lisaks Puhkepäeva toidukriitiku Heidi Vihma restoraniteste.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Jaga lugu:
Seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Birgit Aljaste
Birgit AljasteSekretar.ee ärijuhtTel: 5373 8733birgit.aljaste@aripaev.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee