29. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata reisiettevõtete musta nimekirja

Pakettreiside kogumüügiaruande 2014. aasta neljanda kvartali müügitulemuste kohta on esitamata jätnud 12 reisiettevõtjat. Aruannete esitamise kohustust eiranud ettevõtete nimed avaldas Tarbijakaitseamet oma kodulehel olevas mustas nimekirjas.

Kokku oleks aruande pidanud esitama 274 reisiettevõtet. Aruannet ei esitanud seega veidi üle nelja protsendi firmadest, mis on võrreldes 2014. aasta kolmanda kvartaliga ligi viis protsenti vähem.

Vaata mustas nimekirjas olevaid reisiettevõtteid siit. Loe lisaks Tarbijakaitseameti soovitusi, mida peaksid silmas pidama reisi ostmisel.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700