5. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS Institute otsib assistenti

Kandideerida saab kuni 10.veebruarini.

Kui tundsid end ära, siis võib just Sinust saada SAS Institute´i meeskonna uus

ASSISTENT

 

Pakume Sulle huvitavat tööd rahvusvahelises, oma valdkonna kaasaegsemaid lahendusi pakkuvas ettevõttes ja võimalust anda oma panus eduka ja väga hea mainega ettevõtte tegevusse. SAS Institute´is väärtustatakse nii kliente kui ka töötajaid ja ettevõtet on hinnatud korduvalt üheks parimaks tööandjaks terves maailmas. Sind ootab toetav meeskond ja kaasaegne töökoht Tallinna kesklinnas.    

Kui tundsid end ära, siis kandideeri läbi tööotsinguportaali või saada oma motivatsioonikiri ja ingliskeelne CV aadressile [email protected] hiljemalt 10.02.2015.

Lisainfo: Manpower, tel 630 6565

_________________________________________________________________

SAS Institute on maailma suurim erakapitalil põhinev tarkavara arendusega tegelev ettevõte. Aastast 1976 pidevalt käivet ja kasumlikkust kasvatanud SAS Institute on investeerinud märkimisväärse osa kasumist tootearendusse ja klientidele kvaliteetsete tugiteenuste pakkumisse. Ajal, mil paljud konkureerivad tarkvaraettevõtted on elanud üle omanike vahetusi, konsolideerimisi või üldse turult lahkunud, on SAS Institute säilitanud oma esmatähtsa fookuse – pakkudes parimat tarkvara ja väärtustades oma suhteid klientidega. Enam kui 70 000 SASi lahendust töötab 139 riigis, sealhulgas kasutab SASi lahendusi 91 ettevõtet juhtivast sajast FORTUNE Global 500® ettevõttest.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700