18. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline ettevõte otsib kontoriassistenti

Kandideerida saab kuni 25.veebruarini.

KONTORIASSISTENT

Sinu ülesanneteks on külaliste vastuvõtt ja juhendamine, igapäevaste kontoriküsimuste lahendamine ning sisse tulevatele infopäringutele reageerimine. Lisaks erinevate finantsandmete sisestamine ja kontrollimine.

Oled sobiv kandidaat, kui Sulle meeldib võtta vastutust, oled süsteemne ja võimeline kiirelt oma tähelepanu ühelt teemalt teisele viima. Sind ei hirmuta mõõdukalt rutiinsed ülesanded oma variatiivsuses ning otsid stabiilset töökohta. Valdad inglise keelt heal tasemel. Kasuks tuleb võimalus kohe tööd alustada.

Ettevõte pakub töökogemust professionaalses ja rahvusvahelises meeskonnas, kaasaegset töökeskkonda, võimalust suhelda võõrkeeltes ja rikastada oma kogemust lisaülesandeid võttes.

Oled huvitatud?

Kui pakkumine tundub Sulle huvitav, siis kandideeri esimesel võimalusel läbi tööotsinguportaali või saada oma CV aadressil Lisainfo:

Manpower

tel 630 6565

Kaili Truu.

www.manpower.ee

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700