Autor: Sekretär.ee • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laupäeval selgus Eesti ägedaim firmabänd

Foto: firmaband.ee
Laupäeval, 11. aprillil toimus klubis Factory Firmabänd 2015 finaalvõistlus, kus selgus Eesti ägedaim firmabänd. Vaata, kes krooniti üldvõitjaks ja kes publiku lemmikuks.

Kolmes eelvoorus osales kokku 15 firmabändi ning finaali jõudis neid kaheksa. Finaalkontserdil astusid publiku ette firmabändid järgmistest ettevõtetest: Saarioinen, Omniva, Fa.Clamp, United Motors, Bigabank, AHHAA Teaduskeskus, Transferwise ja Bauhof.

Vaata siit Tudeng TV poolt ülesfilmitud finaalkontserti koos finalistide intervjuudega.

Õhtulehe mahukat fotogaleriid firmabändide finaalpeost vaata siit.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700