Autor: Sekretär.ee • 27. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TASUTA LÜHIKOOLITUS! Kuidas katta ettevõtte väliskülalistele eestipärane suupistelaud?

Nõuandeid jagab Food Studio peakokk Indrek Kivisalu.
Foto: foodstudio.ee
Suurepärane võimalus ühendada lõunapaus kasulikuga! 19.mail jagab peakokk Indrek Kivisalu toidustuudios Food Studio kasulikke nõuandeid sellest, kuidas katta ettevõtte väliskülalistele eestipärast suupistelauda, kasutades piiratud ajaressursiga vaid kontori kööginurka ja poes saada olevaid tooraineid.

Sündmus on kõigile huvilistele tasuta! Koha inspiratsioonilõunal tagab see, kui oled ennast kirja pannud. Kuna Food Studio mahutavus on piiratud, siis tasub registreerumisega kiirustada.

Aeg: 19.mai, kell 12.00-14.00

Koht: Food Studio, Ahtri tn 6, Tallinn

Läbiviija: Food Studio peakokk Indrek Kivisalu

Lisainfo ja registreerimine e-posti aadressil [email protected] või telefonil 519 62 030.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700