5. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

4 levinud meigiviga, mida tasub vältida

Foto: womansday.com
Iluguru pani kirja neli meigivõtet, mille kohta võid küll arvata, et valdad neid suurepäraselt, kuid mille vastu eksimine jääb igal professionaalsel jumestuskunstnikul alati silma.

Palav armastus highlightorit’e ja bronzer’ite vastu…

… ei lõpe alati struktuursema näoovaali saavutamisega. Unistades millestki ideaalsest, unustame reaalsuse ehk teisisõnu selle, kes me tegelikult oleme ja kuidas välja näeme. Tunnista üles, kas sinagi kuulud nende ilugurmaanide sekka, kes täiesti meikimata olekus kodus ringi jalutades võib peeglist täiesti võõra ning tundmatu inimesega kokku põrgata? Pealegi näeb pahatihti kodus valesti teostatud kontuurimine päevavalguses välja ebaloomulik, räpane ning täiesti kohatu. Soovid mõnel tähtsal päeval saada erilisemat meiki – võta ühendust pigem meigikunstnikuga.

Üritad kõik oma nahavead jumestuskreemi alla matta…

… ja eksid! Väga suure katvusega jumestuskreem (eriti suvel ja eriti päevavalguses) muudab su näo visuaalselt väsinuks ja vanemaks. Värske tulemuse saad kasutades läbikumavat jumestus-, BB- või CC-kreemi – punetused ja tumedad silmaalused neutraliseeri konsiileriga.

Veel üks suur viga – sa proovid ennast nooremaks meikida…

…mis pole ju tegelikult üldsegi karistatav ettevõtmine (hoopiski vastupidi!), kui seda õigesti teed. Ole alati värske ja loomulik ning ära proovi ajale vastu hakata – sellest ei tule midagi välja. Kui oled 40, unusta kõik meigivõtted, mis toimisid sinu kahekümnendates. Rasuse naha alistamine puudriga, erkroosad huuled ja sätendavad lauvärvid … Vaata hoolikalt peeglisse – mida enda juures kõige rohkem armastad? Võib olla on sul lopsakad huuled või naerunootidega täidetud silmad? Rõhuta oma plusse ning miinuseid ei pane keegi tähelegi! Meie usume, et küpsemas eas kõige olulisemad iluhitid on: niisutav näokreem, põsepuna, lifting efektiga konsiiler ja huuleläige.

Ei pea lugu värvidest…

… ja meik mõjub alati ülepakutuna. Suitsusilm ja efektne huulevärv ei tohiks kokku käia, värvid armastavad olla üksi, kas siin või seal. Värvide all ei mõtle me muidugi kriiskavaid toone, sest ka must on ju tegelikult värv! Oluline on aga panna aktsendid paika – kui valisid punase huulepulga, jäta silmamaik neutraalseks ja vastupidi. Erandiks on loomulikult paljuarmastatud nude meik.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700