25. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ideid laste jõulupeo korraldamiseks

Ideid laste jõulupeoks.
Laste jõulupeod ettevõtetes on teema, millele lähenetakse tavaliselt üsna standardse malli järgi. Näiteks: kutsume jõuluvana kohale, jagame kommipakke või läheme teatrisse. Kas te olete mõelnud, et meie lähedased, eriti lapsed, on ühed parimad ettevõtte turundajad?

Nemad ju räägivad vahetult seda, mida näevad ja tunnevad. Sestap tasub laste jõulupidu organiseerides mõelda, mis võiks toetada ka teie ettevõtte tegevust ja põhiväärtusi.

Allpool toome väheke teistmoodi ideid laste jõulupeoks. Lisame ka mõningaid kommikotti täiendavaid kingiideid.  

Ideid lastejõulupeoks

Õrrekese võlumise õpituba - iga laps saab paberilehest võluda  jõulukaunistusi või martsipanist päkapikke ja seda just seal, kus teie soovite pidu korraldada.

Tallinna Teletornis taevakorusel, kus parasjagu avati põnev näitus Elus Universum (kuni 100 inimesele).

Imelisel Mängumaal Haaberstis - Pidu Jänku-Jussi käpa all. Peole mahu palju Jänku-Jussi sõpru - kuni 80 inimest. Põnevad atraktsioonid, palju ruumi mängimiseks, söök ja piparkoogid ootavad!

Jõulupidu etenduse ja jõulutaadiga Nipi Mängumaal Tallinna kesklinnas 70 inimesele. Esineb lasteteater, avatud on mängutuba – ronimisseinad, pallimeri, tünnirull, labürint. Lõpetuseks disko.

Kilplaste jõuluprogramm Järvamaal - saab kilplaste elu-oluga tutvuda, piparkooke, küünlaid või küünlalauseid meisterdada – ikka pesuehtsalt  kilplaste moel.  (Kuni 40 inimest).

Piparkoogi meisterdamine Harmoonikumis - see on tore tegevus, mis sobib nii lastele, kui vanematele. Ühiselt tehtud piparkook saab ühiselt ära söödud või koju viidud.

Toriseja jõuluuni Tartu lähedal Ülenurmes Eesti Põllumajandusmuuseumis kohtutakse Torisejaga, valmistatakse jõulumaiust, valatakse õnne ja külastatakse koduloomi. 

Retk Hiirtemaale Sangastes Valgamaal - saab pealampidega hiiri otsida ja hiirte elu-oluga tutvuda. Oot-oot – või olid need kumitused? (kuni 15 inimest).  

Kingiideed

Kalev Spa jõulupakett - sisaldab 2,5h veekeskuse külastust ja karastusjooki.

Tallinna Loomaaia pere kinkekaart - võimaldab külastada loomaaeda kahel täiskasvanul kuni kolme lapsega.

Fotosessioon - tehke fotosessioon teile sobivas kohas või mõnes stuudios. Saab teha nii portreefotosid, kui perepilte, mis jäävad ilusaks mäletuseks.

Ahhaa kinkekaart - võimaldab avastada maailma Tartus Ahhaa Teaduskeskuses.

Rohkem ideid portaalist pidupäev.ee.

Aurot: Ann Vaino, portaali pidupäev.ee toimetaja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700