Autor: Sekretär.ee • 18. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eeloleva nädala teisipäev on lühendatud tööpäev

Foto: freedigitalphotos.net
24.veebruaril tähistatakse vabariigi aastapäeva, seega on paslik meelde tuletada, et eeloleva nädala teisipäev on lühendatud tööpäev. Vaata, millised pühad langevad veel käesoleval aastal töönädalale.

Aasta 2016 riigipühad:

1. jaanuar – uusaasta (reede)

24. veebruar – iseseisvuspäev, Eesti Vabariigi aastapäev (kolmapäev)

25. märts - suur reede (reede)

27. märts - ülestõusmispühade 1. püha (pühapäev)

1. mai – kevadpüha (pühapäev)

15. mai - nelipühade 1. püha (pühapäev)

23. juuni – võidupüha (neljapäev)

24. juuni – jaanipäev (reede)

20. august – taasiseseisvumispäev (laupäev)

24. detsember – jõululaupäev (laupäev)

25. detsember – esimene jõulupüha (pühapäev)

26. detsember – teine jõulupüha (esmaspäev)

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700