Autor: Sekretär.ee • 9. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus ajakirja „Sekretär.ee“ sügisnumber

Foto: sekretar.ee
Reedel, 9.septembril ilmus Äripäeva vahel ajakiri „Sekretar.ee“. Sügishõngulisest ajakirjast leiab persooniloo Tartu Ülikooli Pärnu kolledži pikaaegse sekretäri Külli Laanepõlluga ja inspireerivad nõuandelood. Lae alla lehe pdf.

Lood ajakirjas:

- PERSOON: Pärnu kolledži sekretär Külli Laanepõld - asjaajajaks sündinud

- SISUSTUS: Lastetuba ettevõttes: väike kulu, suur tulu

- KINGITUSED: Ettevõtte väliskülaline – kas ja mida talle kinkida?

- TEENUS: Kas tellida takso äpiga või telefoniteel? Kasulikud äpisoovitused

- KARJÄÄR: 3  minuti karjäärinõu

- KONTORILÕUNA: Salendav ja tervislik purgisupp kontorilõunaks

- jpm

Lae ajakirja pdf alla allolevast failist.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700