16. september 2016
Jaga lugu:

Kuidas töötab Eesti kardetuim restoranikriitik?

Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.  Foto: Eiko Kink

Saatest selgub, miks pidi Eesti hinnatuim ja kardetuim restoranikriitik Heidi Vihma söömas käies parukat kandma.

Lisaks räägib Eesti staažikaim, Äripäevale 15 aastat restorane hinnanud Vihma, millistest toidukohtadest ta eemale hoiab, miks mõnest kioskist maksab head elamust otsida ning millist restoranikriitikat uskuda.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

 

Saadet juhtisid Rivo Sarapik ja Signe Sillasoo.  

Saade oli eetris 13. september 2016, 14:30

Äripäeva veebiraadiot kuula siit.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
SEKRETÄRI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Sekretäriuudised igal nädalal enda postkasti.

Sekretär.ee toetajad:

Enimloetud
Laura Tahk
Laura TahkSekretar.ee toimetajaTel: 53 444 071laura@sekretar.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee