5. juuni 2017

Baltika seitsekümmend naist riietusid kleidipäeva puhul kleitidesse

Baltika naispere riietas end 1.juunil, rahvusvahelise kleidikandmise päeva puhul Eestis disainitud kleitidesse.
Autor: Baltika

Baltikumi suurima ja vanima moebrändide maja Baltika naispere riietas end 1.juunil, rahvusvahelise kleidikandmise päeva puhul Eestis disainitud kleitidesse.

„Kannan kleite, seepärast et ma saan,“ naljatles Baltika brändingu koordinaator Karin Õun.  „Lisaks on kleit oluliselt lõbusam kui ükski teine riideese,“ ütles Karin Õun Baltika peakontoris toimunud väikesel kogunemisel. Kleidipäeva puhul oli Karin valinud virsikuoranži Bastioni plisseerkleidi ning sobitanud juurde valged tennised.

Baltika personalijuht Kairi Nodapera tõdes, et kleit sobib kõige paremini erilisteks puhkudeks. „Pean tunnistama, et tunnen üsna palju rõõmu pükste mugavusest, kuid kleidi kandmine on minu jaoks mõnus vaheldus, et tunda end tõeliselt naiselikuna,“ lisas Kairi Nodapera. Kleidipäeval kandis Kairi Eestis disainitud ja õmmeldud Ivo Nikkolo salatirohelist kokteilkleiti ja merevaigu karva kaelaehet.

Kleidipäeva puhul kandsid Baltika naised eranditult Baltika viie moebrändi kleite.

Baltika naiskond.
Autor: Baltika
Jaga lugu
Sekretar.ee toetajad:
Elis VaiksaarSekretar.ee ärijuhtTel: 5613 9851
Cätlin PuhkanSekretär.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700