Autor: Laura Tahk • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Foto: Helari Tamm

SUUR GALERII: Juhiabide praktiline sügiskonverents 2018

16. oktoobril kogunesid ligi 100 juhiabi, assistenti, sekretäri ja bürootöötajat Hestia Hotel Europa'sse sekretär.ee ja Äripäeva korraldatud traditsioonilisele Juhiabide praktilisele sügiskonverentsile.

Tänavu oli konverentsi märksõnaks innovatsioon. Selle valguses kõneles Tele2 klienditeenindusdirektor Sirli Seliov põnevatest nutirakendustest, Pipedrive'i office manager Age Alliksaar idufirma kontorihaldja rollist, Äripäeva digitoodete analüütik ja turundaja Andrus Kiisküla nii isikliku kui ettevõtte sotsiaalmeedia profiili turundamisest, SEI vanemekspert Evelin Piirsalu rohelisemast kontorist ning näitleja-lavastaja-doktorant Loore Martma läbipõlemise ennetamisest.

Nagu sügisesel juhiabide konverentsil tavaks on saanud, said osalejad ka sel aastal valida kolme põneva ekskursiooni vahel. Sihtpunktideks olid Eesti Kunstiakadeemia vastavatud uus maja, Eesti idufirmade imelapse TransferWise'i põnev kontor ja aastaid Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks valitud Eesti Energia peakontor.

Vaata allpool meeleolukat galeriid!

Fotode autor: Helari Tamm

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700