13. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elevust kontoriellu vaid vähese vaevaga!

Moodsad ettevõtted pakuvad oma töötajatele moodsa aja hüvesid nagu paindlik tööaeg, kodukontori ja kaugtöö võimalus, sportimine tööandja toetusel ja palju muud. Aga mida pakkuda neile töötajaile, kes kontoris kohapeal on? Kas ainult ergonoomiline töökeskkond on piisav? Tasuta kohv ja tee? Pinksilaud ja massaažitool kontorinurgas?

Meil Äripäeva uues kontoris on olemas nii pinksilaud kui massaažitoolid, samuti pole kokku hoitud ergonoomika ja kaasaegse töökeskkonna pealt, kuid kontorielu elavdamiseks korraldatakse meil ka hulgaliselt toredaid sündmusi. Lisaks erinevate töövõitude, sünnipäevade ja firmaürituste tähistamisele on meil au sees töötajate omaalgatuslikud ettevõtmised. Näiteks korraldame juba mitmendat aastat järjest igakuiseid heategevuslikke lõunasööke ja doonorluspäevi, tähistame sõbrapäeva ja nii mõndagi vahvat rahvakalendri sündmust.

Meeleolukas naistepäeva fotosessioon

Hiljuti üllatasime oma kolleege naistepäeva puhul Magic Mirroriga, millega tuli meile appi Photobooth Estonia. Uus ja Eestis täiesti ainulaadne MAGIC MIRROR ehk maagiline peegel, võlupeegel või pildipeegel on põhimõtteliselt uue väljanägemisega FotoBOX. Peegel on välimuselt atraktiivne ja sisaldab midagi maagilist, mis tõmbab end kasutama. Äripäevas tekitas paariks tunniks kohale toodud peegel tohutut elevust ja naistepäev sai paberkujul väljatrükitavate piltide näol täiesti uue tähenduse.

Esmaspäeva hommikul tööle tulles oli raske leida töökohti, kuhu ei oldud riputatud sel päeval jäädvustatud meeleolukaid fotosid. Lisaks toredatele mälestustele oli see ka lõbus elamus ning artikli lõppu on elevusetekitajast ka lõbus galerii lisatud. Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel üllatas naiskolleege martsipanist roosidega, mis ehtisid mitme töötaja kauneid pilte.

Panustame heategevusse

Heategevuslikud lõunad toimuvad meie kontoris juba mitmendat aastat. Igal aastal valime välja heategevusliku organisatsiooni, kellele annetusi kogume, ja igal kuul pakume töötajatele teema, mille järgi kolleegidele laud katta. Igaüks, kes tuleb head ja paremat maitsema, poetab oma südametunnistuse järgi annetuskorvi summa, millega soovib abivajajaid toetada. Eelmisel aastal kogusime lõunatega annetusi Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu toetuseks, tänavu toetame oma tegevusega Minu Unistuste Päeva heategevusfondi. Lisaks andmisele pakub selline ettevõtmine meile endalegi palju, soodustades töötajate omavahelist koostööd, suhtlemist ja ettevõtlikust.

Veri voolab Lutheri ärimajas

Annetustega tegeleme veelgi – eelmise aasta kevadest alates on koostöös Regionaalhaiglaga meie kontoris doonorluspäevi korraldatud. Esimesel korral kogusime abivajajatele üheskoos lausa 19,8 liitrit verd ja verd käis loovutamas 44 inimest. Soovijaid oleks olnud veelgi, kuid kõik töötajad läbivad enne vereloovutamist põhjaliku tervisekontrolli, mistõttu kõik kahjuks annetama ei sobi. Projekt sai esimesest korrast alates palju positiivset vastukaja, kuna kiire elutempo juures ei jõua inimesed tihtipeale Verekeskusesse minna. Doonorluspäevade toomine kontorisse aitab teha elu suurima kingituse!

Kaart sümpaatsele ja koostööaltile kolleegile

Väga lihtsate vahenditega oleme toonud ettevõttesse ka sõbrapäeva tähistamise traditsiooni. Juba teist aastat järjest oleme üles seadnud sõbrapäeva postkasti, mille kaudu saavad töötajad oma kolleege meeles pidada, saates ise meisterdatud kaarte ja kingitusi. Tegemist on taas kord ettevõtmisega, mis toob paljudele naeratuse suule. Selle aasta postkast oli lausa ääreni kaarte täis ja nende sorteerimisele kulus enam kui tund! Kõik saadetised jõudsid aga adressaatideni ja muutsid tööpäeva rõõmsamaks.

Kontori- ja tööelu elavdamiseks toimuvad Äripäevas veel ka stiilipäevad, iganädalased kontorivõimlemised eratreeneri juhendamisel ja palju muud toredat, mis motiveerib tegutsema. Üks meie põhiväärtusi on väärtustada töötajate ettevõtlikust, seega püüame kõik realistlikud ja vähem realistlikud ideed ellu viia!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700