Autor: VABAMU • 3. aprill 2024

Üllata oma külalisi uue ja omanäolise atmosfääriga Vabamus

Inimesed vajavad inspiratsiooni, et tekiks uusi mõtteid ja pilk näeks homse päeva võimalusi. Hea kommunikatsioonioskusega ettevõte teab, et iga koosolek, seminar, ajuründamine, esitlus, kliendikohtumine on ainukordne. Osad sündmused on nõnda olulised, et need tuleb teha teistsuguses keskkonnas ja teistsuguse ülesehitusega, kui on kontori või töökoha argipäev.
Okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu

Okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu on koht Toompea nõlval, mis pakub oma maja, loo ja professionaalsete ruumidega Sulle võimalust korraldada tulemuslik, sisukas ja meeldejääv seminar, nõupidamine või sündmus.

Vabamu maja ja püsinäitus

Vabamu oma avarate ruumidega on esimene spetsiaalselt muuseumiks ehitatud hoone Eestis. Muuseumisse viib teerada läbi väikese kasesalu. Hoone seinad on klaasist, et pakkuda külastajate pilkudele vabadust ja läbipaistvust.

Vabamu pakub kõikidele külalistele uudistamiseks uut ja tunnustatud püsinäitust "Vabadusel ei ole piire", mis räägib meie Eesti vabaduse lugu. Näitusel jutustatakse lihtsate inimeste liigutavaid lugusid ajast, mil meie esivanematel tuli iseenesestmõistetavana näiva vabaduse eest kõrget hinda maksta.

Näitus on loodud nutikalt ja kaasaegselt, kus e-giid viib kaasahaarava kuuldemänguga Sinu ürituse külalised ajaloolisele rännakule läbi emotsionaalsete mõtiskluste ning diskussioonide.

Lisaks püsinäitusega tutvumisele on võimalik pakkuda külastajatele ka mitmekesist programmi hariduslike elamuste hulgast, et muuta teie sündmus veelgi meeldejäävamaks.

Tutvu lähemalt Vabamu ekskursioonidega!

Vabamu ruumide võimalused

Vabamus on kolm erinevat ruumi, kus on võimalik korraldada sisukaid sündmusi.

Vabaduse saal on avatud ruum, mis sobib suurepäraselt esitlusteks, koosviibimisteks, pidulikeks tähistamisteks. Vabaduse saal mahutab pukklaudadega ca 100 inimest ning auditooriumistiilis istekohtadega ca 150 inimest. Seda ruumi saab rentida ka väljaspool muuseumi lahtioleku aega, seega sobib ka siia tants ning hilisõhtune tordi lahti lõikamine. Siin on lahti rullunud nii meeldejäävad toote- kui raamatuesitlused ja siin on inimesed säranud vabariigi viksimatel vastuvõttudel.

Vabaduse saal

Konverentsisaal on hubane kardinatega eraldatud auditooriumi stiilis ruum, kus on paslik korraldada seminare, konverentse, loenguid, filmiõhtuid jms. Olemas on kõik vajalik, et sõnad kõlaksid – suur ekraan, mikrofon, kõnepult, erinvad toolid jms. Vabamu konverentsisaal mahutab auditooriumistiilis ca 70 inimest, seega on see ideaalne koht fookusega juttudeks.

Konverentsisaal

Arutelutuba on privaatne huvitav koht koolituste, töötubade, koosolekute korraldamiseks väiksemale seltskonnale. Siia ruumi on ka eraldi sissepääs õuest ning arutelutoas on ka privaatne kööginurk ja WC-s. Samuti saab soovi korral katta kinni klaasseina muuseumisse, aga klaasseintest võib loomulikult ka koosoleku inspiratsiooniks välja vaadata. Arutelutuba sobib ca 20 inimesele sisukaks tööks või koosviibimiseks. Siin tekivad mõtted ja formuleeruvad otsused.

Arutelutuba

Nii Vabaduse saal, konverentsisaal kui arutelutuba ootavad Sinu olulisi sündmusi ja neis kõigis tekib mõtteid, mis saavad tekkida ainult ühes huvitavad atmosfääri ja arhitektuuriga hoones. Vabamul on suurepärane asukoht Tallinna südalinnas, tasuta parkimine ning kvaliteetne olemasolev tehnika.

Tutvu lähemalt Vabamu ruumide võimalustega siin!

Avatud Sinu mõtetele

Vabamu inimesed on alati avatud kuulama ja kaasa mõtlema Sinu ideid, et milline sündmus on Sul mõttes ning kuidas kõige paremini saab seda Vabamus korraldada. Nii nagu vabadusel pole piire, pole piire ka mõtetel ning seega mahub Vabamusse nii sisukaid jutte kui lendlevaid emotsioone.

Võta julgelt ühendust ning paneme Sinu ürituse idu kasvama!

Küsi lisa telefonil 668 0250 või [email protected].

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700