Autor: Sekretär.ee • 1. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva bürootöö tooteportfelli asub juhtima Birgit Aljaste

Bürootöö tooteportfelli ärijuhina, sealhulgas sekretar.ee, pidupaev.ee ja seminariruum.eu juhina alustab Äripäevas aprilli algusest tööd Birgit Aljaste. Senine ärijuht Laura Tahk asub uute väljakutsete juurde.
Äripäeva bürootöö tooteportfelli juht Birgit Aljaste.
Foto: Erakogu

Tooteportfelli ärijuhina hakkab Aljaste vastutama Äripäeva bürootöö segmendi juhtimise ja arengu eest. Tema haldusalasse kuuluvad tänasest nii teemaveebid sekretar.ee, pidupaev.ee ja seminariruum.eu kui ka nendes ilmuv sisu ja partnerlussuhted. Samuti valdkonnaspetsiifilised Äripäeva konverentsid, seminarid ja koolitused ning tootegruppi kuuluv teabevara ja paar korda aastas ilmuv erileht.

Enne Äripäeva tööle asumist on Birgit tegelenud nii avaliku poliitika, turunduse kui ka projektijuhtimisega korraldades viimati maailma suurimat robootikasündmust Robotex. Ta on lõpetanud büroojuhtimise eriala ning õpib praegu Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis (BFM) reklaami ja suhtekorraldust. Tooteportfelli ärijuhina alustamisele eelnevalt tegeles Aljaste Äripäeva teabevara turundamisega.

Omades varasemast juhtimise ja kommunikatsiooni strateegilise planeerimise kogemust ootab ta värskelt positsioonilt põnevaid ärispetsiifilisi väljakutseid, mis toetaksid kogu tooteportfelli positiivset arengut ja kasvu.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700