Autor: Sekretär.ee • 1. aprill 2019

Äripäeva bürootöö tooteportfelli asub juhtima Birgit Aljaste

Bürootöö tooteportfelli ärijuhina, sealhulgas sekretar.ee, pidupaev.ee ja seminariruum.eu juhina alustab Äripäevas aprilli algusest tööd Birgit Aljaste. Senine ärijuht Laura Tahk asub uute väljakutsete juurde.
Äripäeva bürootöö tooteportfelli juht Birgit Aljaste.
Foto: Erakogu

Tooteportfelli ärijuhina hakkab Aljaste vastutama Äripäeva bürootöö segmendi juhtimise ja arengu eest. Tema haldusalasse kuuluvad tänasest nii teemaveebid sekretar.ee, pidupaev.ee ja seminariruum.eu kui ka nendes ilmuv sisu ja partnerlussuhted. Samuti valdkonnaspetsiifilised Äripäeva konverentsid, seminarid ja koolitused ning tootegruppi kuuluv teabevara ja paar korda aastas ilmuv erileht.

Enne Äripäeva tööle asumist on Birgit tegelenud nii avaliku poliitika, turunduse kui ka projektijuhtimisega korraldades viimati maailma suurimat robootikasündmust Robotex. Ta on lõpetanud büroojuhtimise eriala ning õpib praegu Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis (BFM) reklaami ja suhtekorraldust. Tooteportfelli ärijuhina alustamisele eelnevalt tegeles Aljaste Äripäeva teabevara turundamisega.

Omades varasemast juhtimise ja kommunikatsiooni strateegilise planeerimise kogemust ootab ta värskelt positsioonilt põnevaid ärispetsiifilisi väljakutseid, mis toetaksid kogu tooteportfelli positiivset arengut ja kasvu.

Sekretar.ee toetajad:
Liina LeitenSekretar.ee ärijuhtTel: 51 84 004
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700