Autor: Sekretär.ee • 17. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VASTA JA VÕIDA: Bürootöö valdkonnas töötavate inimeste e-õppe uuring

Sekretär.ee viib Eesti bürootöö valdkonnas töötavate inimeste seas läbi e-õppe uuringut.
Foto: Shutterstock

E-õpe on kogu maailmas tõusuteel. Üha rohkem ettevõtteid koolitab personali veebipõhiselt või kombineerib õpikeskkondadesse e-õpet. Soovime saada selle valdkonna Eesti hetkeseisust ülevaadet, et sellest lähtuvalt potentsiaalselt välja töötada uusi kasulikke e-õppe lahendusi, mis vajadusel tulevikus ka Sind tööülesannetes aidata võiksid.

Vastanute vahel loosime välja Bürootöö Aastakonverentsi 2020 pääsmeid.

Täname Sind aja eest!

Sekretär.ee toimetus

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700