Autor: Sekretär.ee • 5. november 2019

VASTA JA VÕIDA: esinejad ja teemad järgmisele Sekretär.ee konverentsile

Sekretär.ee korraldab igal aastal mitmeid koolitusi ja konverentse. Soovime, et teemad vastaksid just sellele, mida parasjagu oma töös ja elus kõige rohkem vajad.
Foto: Shutterstock

Bürootöö Aastakonverents ja Sekretäride Päev 2020 toimuvad juba järgmise aasta aprillis - keda sooviksid näha ja mis teemadel ettekandeid kuulata? Anna meile märku ja kes teab - võibolla on just Sinu pakutu järgmise konverentsi programmis esindatud!

Vastanute vahel loosime välja Bürootöö Aastakonverentsi 2020 pääsme.

Täname Sind aja eest!

Sekretär.ee toimetus

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700