Autor: Sekretär.ee • 23. aprill 2019

SUUR GALERII: Sekretäride Päev 2019 konverents Siidrifarmis

Möödunud nädalal toimus Äripäeva ja sekretär.ee korraldatud Sekretäride Päev 2019 konverents maailises Siidrifarmis Kose külje all.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Konverentsil osales mitusada inimest mitmekümnest erinevast organisatsioonist üle terve Eesti.

Sekretäride Päeva konverentsi läbivaks teemaks oli töörõõm ja selle erinevad võtmed. Ettekannetega esinesid aaretesaar.ee asutaja ja koolitaja Tiina Saar-Veelmaa, Teenusmajanduse Koja nõukogu liige Evelyn Sepp, kommunikatsioonifirma Callisto asutaja ja koolitaja Merlis Nõgene, HAL koolituse asutaja ja koolitaja Ardo Reinsalu, Presidendi kantselei protokolliülem Liisa Ojaveer ning Siidrifarmi juht ja sündmuskorraldaja Aivar Kuusk. Konverentsi osalejaid ergutas firmafitnessi treener Kaarel Jõeväli ja päeva modereeris SpeakSmart koolitaja Siim Vahtrus.

Sekretäride Päev 2019 konverentsi toetajad olid Artysan Honey, SpaTours, King Coffee, Muhu Leib, Eesti Meremuuseum, hotell Metropol, Roseni Majad, Glanz & Glamuur, Must Muna, Hestia Hotell, Napsie, Pagaripoisid, Hairline, Eckeröline, Centennial Hotel Tallinn, Kreutzwald Hotel Tallinn, von Stackelberg Hotel Tallinn, Vihula Manor Country Club & SPA, Unique Hotels Estonia, Emmeline & Otto, Restoran 100, La Cucina Restaurant & Pizzeria Napoletana. Samuti täname Siidrifarmi meeldiva vastuvõtu eest!

Kohtumiseni juba järgmisel aastal 8. aprillil toimuval Bürootöö Aastakonverentsil 2020!

Fotograaf Raul Mee
Sekretar.ee toetajad:
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700