Autor: Sekretär.ee • 28. juuni 2019

Viimane võimalus osaleda praktilisel sügiskonverentsil soodsaima hinnaga!

Me ei tea ühtegi inimest ega ettevõtet, kes ei tahaks olla veelgi edukam. Ja seda on võimalik saavutada läbi erinevate muudatuste, kuid kõik saab alguse inimestest ja töötajatest endast. Just seda edule suunatud arengut toetab 9. oktoobril toimuv Juhiabide Praktiline Sügiskonverents ''Enesejuhtimine kui (ettevõtte) edu valem''. Kohal on oma valdkonna eksperdid, kes õpetavad praktilisi oskuseid enda paremaks juhtimiseks nii tööl kui eraelus. Teiste hulgas astub konverentsil üles ka toitumisekspert Erik Orgu.

Edukaks saamisel takistame end ise

Enesejuhtimise oskuste arendamine aitab inimestel saada rohkem ja mõjusamalt iseendaks, leida harmooniat oma rollides ning tõsta enesehinnangut. Kõige suuremaks takistajaks positiivsete muutuste teel on inimene ise oma hoiakute ja harjumuspärase käitumisega, mida on keeruline muuta.

Harjumusi ei ole lihtne muuta

Seniselt väljakujunenud harjumuste muutmine ei ole niisama lihtne ja selleks on hea, kui suuna annavad kätte oma ala eksperdid, kellel on pikaajaline kogemus ja teaddmised inimeste olemusest ja kuidas positiivseid muutuseid kõige efektiivsemalt ellu kutsuda.

Juhiabide Praktilisel Sügiskonverentsil saab osaleja ekspertidelt praktilised vahendid, mis aitavad olla kordades edukam nii töös kui eraelus. Konverentsil käsitleb OÜ Selge Pilt koolitaja ja arengutoetaja Kristjan Otsmann praktilise ajajuhtimise parimaid võtteid, Koolituskompanii koolitaja ja ettevõtja Guido Paomees segajate vältimist ja prioriteetide seadmist, psühholoog ja Peaasi.ee koolitaja Gea Grigorjev kogu tõde rööprähklemisest, holistiline terapeut ja koolitaja Katrin Alujev oma keha kuulamist ja läbipõlemise märkide tuvastamist ning toitumisekspert ja ettevõtja Erik Orgu seda, kuidas läbi õigete toiduvalikute toetada oma produktiivsust ja efektiivsust.

Kui inimene oskab end hästi juhtida, siis juhib ja koordineerib ta oodatud tulemuste saamiseks ka inimesi enda ümber ja see on väärtuslik nii isiklikus kui ka professionaalses elus nii endale kui ka tööandjale.

TÄNA VIIMANE VÕIMALUS registreeruda soodsaima hinnaga!

Juhiabide Praktiline Sügiskonverents 2019 ''Enesejuhtimine kui (ettevõtte) edu valem''

Toimub 9. oktoobril Tallinnas, Original Sokos Hotel Virus

Tutvu kavaga ja registreeru SIIN.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700