Autor: Sekretär.ee • 6. august 2019

KIIRUSTA! Juhiabide Praktiline Sügiskonverents ootab Sind osalema

Praktilised oskused on olulised, kuid kui vähegi ümbritsevaga kursis oled, siis oled ilmselt märganud, et üha rohkem tegeletakse sisemaailma ja vaimset tervist puudutavate teemadega. Miks see nii on? Vastu on lihtne. Kui vähegi tehnilisemad teadmised saab tänapäeval kiiresti kätte erialasest kirjandusest või mõne sekundiga googeldades, siis enesejuhtimist on aga pelgalt otsimootori kaudu keeruline selgeks õppida.

Stressitase ja ümbritsev infomüra aga aina tõuseb ja sellega suureneb ka vajadus oskusliku enesejuhtimise järele, et inimene suudaks end vajalikul hetkel säästa, hoida ning märgata endaga toimuvat enne, kui on hilja. Seega on enesejuhtimise oskused olulised igale inimesele ja igale töötajale, sest nii saavad nad saavutada paremaid tulemusi – ja mida tähendab, kui töötaja on efektiivne ja saavutab paremaid tulemusi? Suuremat kasumit – olgu see siis otseselt käibe ja kasumi või kaudselt paremini teenindatud ja seeläbi rahulolevamate klientide näol.

Selleaastase Juhiabide Praktilise Sügiskonverentsi ’’Enesejuhtimine kui (ettevõtte) edu valem’’ programm ongi loodud just selleks, et töötaja oskaks end paremini juhtida, saavutaks paremaid tulemusi ja looks oma organisatsioonile suuremat lisandväärtust.

Konverentsil astuvad üles oma valdkonnas pikaajalise kogemusega eksperdid, kelle ettekanded on üles ehitatud selliselt, et osalejad saavad igast ettekandest konkreetsed juhised ja õpetused, mida edaspidi enda töös rakendada.

Konverentsil käsitleb OÜ Selge Pilt koolitaja ja arengutoetaja Kristjan Otsmann praktilise ajajuhtimise parimaid võtteid, Koolituskompanii koolitaja ja ettevõtja Guido Paomees segajate vältimist ja prioriteetide seadmist, psühholoog ja Peaasi.ee koolitaja Elina Kivinukk kogu tõde rööprähklemisest, holistiline terapeut ja koolitaja Katrin Alujev oma keha kuulamist ja läbipõlemise märkide tuvastamist ning toitumisekspert ja ettevõtja Erik Orgu seda, kuidas läbi õigete toiduvalikute toetada oma produktiivsust ja efektiivsust.

Tutvu programmiga SIIN ja osale ise või saada oma töötaja konverentsile, sest ennast juhtida oskav inimene koordineerib oodatud tulemuste saamiseks nii ennast kui ka teisi enda ümber ning on seeläbi väärtuslikum nii endale kui ka tööandjale.

Juhiabide Praktiline Sügiskonverents 2019 ''Enesejuhtimine kui (ettevõtte) edu valem'' soodushind 169+km kehtib veel vaid 9. augustini. Tutvu programmiga ja registreeru SIIN. Konverentsipileti täishind on 229+km. Soeta soodsalt!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700