Autor: Äripäev • 4. september 2019

Kogu tõde Äripäeva raadiost

Osa Äripäeva raadio toimetusest - muusikajuht-toimetaja Andres Panksepp (vasakul), saatejuht-toimetaja Rivo Sarapik ja Äripäeva raadio juht Birjo Must. Fotolt on puudu saatejuhid-toimetajad Priit Pokk ja Kaisa Gabral.
Foto: Andras Kralla
Sel nädalal teist sünnipäeva tähistav Äripäeva raadio sai aluse läbi juhuse ning jaama käivitumine rippus juuksekarva otsas. Miks see nii oli ja teistest põnevatest lugudest ning kokkusattumustest Äripäeva raadio käivitumisest saab kuulata sünnipäeva erisaatest, mis jõuab eetrisse täna pärast kella 13 uudiseid Äripäeva toimetusest.

Sel puhul astuvad mikrofoni ette Äripäeva peadirektor Igor Rõtov, kes ideed ja äriplaani oma raadiojaamast Äripäeva omanike ees kaitsema pidi. Seni teadmata on aga tõsiasi, et raadio käivitumine kaks aastat tagasi käis üle noatera.

Samuti oli raadio sünni juures oli määrav roll ka suurärimehel, Tallinki suuromanikul Ain Hanschmidtil, kes tuleb saatesse rääkima, millega jaam teda võlus ja mida ta kuulajana eetrist ootab.

Kui seni levis raadio Tallinnas ja Harjumaal, siis sellest sügisest saab saateid kuulata ka Ida-Virumaal, Tartus, Pärnus, Läänemaal ja Saaremaal. Leviala laienemine tähendab ka muutusi saadete sisus ja kavasse lisanduvaid uusi teemasid ning valdkondi.

Millised saated eetrisse jõuavad ja milliseid uudiseid veel raadiotoimetuselt oodata on, sellest räägib saates Äripäeva raadio juht Birjo Must.

Pikaaegse raadiokogemusega, jaama käivitada aidanud Äripäeva reklaamijuht Priit Jõgi aga annab otsesaates ülevaate sellest, kus suunas areneb podcast'ide maailm ja saadete järelkuulamine.

Otsesaadet veab Rivo Sarapik ja seda saab kuulata siit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Aktiivsele ja ettevõtlikule inimesele suunatud Äripäeva raadiojaam alustas tööd 4. septembril 2017 ja levib praegu Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 92,4 MHz.

Igakuiselt on raadio eetris üle neljakümne saate erinevate ärivaldkondade kohta. Lisaks äratab kuulajaid iga tööpäeva hommikul kolm tundi kestev hommikuprogramm, mille fookuses on päevakajalised majandusteemad ning persoonid. Saadete juhtimisse ja toimetamisse on kaasatud kümned kogenud majandusajakirjanikud ja kaasautorid.

Kõik Äripäeva raadio saated on järelekuulatavad ka veebilehel raadio.aripaev.ee, kuhu lisandub iga päev viis saadet.

Alates novembrist levib Äripäeva raadio üle Eesti järgmistel sagedustel: Tallinn ja Harjumaa 92,4 MHz, Tartu 97,7 MHz, Pärnu 91,9 MHz, Haapsalu 96,0 MHz, Saaremaa 101,7 MHz ja Ida-Virumaa 94,6 MHz.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700